Ultrasonisk befuktning

SIBE SWED-FOG® Ultrasoniska Luftbefuktningssystem är speciellt lämpade för applikationer och tekniska projekt, där det finns högt ställda krav på reglernoggrannhet. Tekniken lämpar sig också bra till applikationer där mindre kapacitetsbehov erfordras. SIBE SWED-FOG® Ultrasoniska Luftbefuktningssystem är ett så kallat “tyst system” för befuktning.

Ultrasonisk Kanalbefuktare typ.N-KBD

Kapacitet
Ca 3 – 24 kg/h/enhet
Droppstorlek
1 - 4 um
Elanslutning
1 x 230 V 50 Hz/10 A

SIBE SWED-FOG® Ultrasonisk Kanalbefuktare (för ventilationssystem) typ. N-KBD6-12-18-24-30-36-42, lämpar sig speciellt bra för applikationer där höga krav ställs på reglernoggrannhet av tillförseln av fukten samt i ”tysta lokaler” där även ljudkrav finns. Denna typ av teknik för befuktning ger en kylande effekt.

SIBE SWED-FOG® Ultrasonisk Kanalbefuktare är till största delen tillverkad i rostfritt stål, vilket innefattar både frontkåpa, chassi och behållarsystem. Den Ultrasonisk kanalbefuktaren är avsedd att placeras en ventilationskanal eller ett ventilationsaggregat. I befuktningsenheten skapas en fuktdimma av s.k. ”ultraljudselement” (Piezoelement). Fukten transporteras ut med hjälp av luftströmmen i ventilationskanal eller ventilationsaggregat och förångas där.

Beroende på modell och kapacitet, så är den Ultrasonisk Kanalbefuktaren bestyckad med 6 till 42 ”ultraljudselement”. Luftbefuktaren levereras med automatisk påfyllningsfunktion för vatten, inbyggt överfyllnadsskydd, skydd för brist på inkommande vatten samt Hygienfunktion.

SIBE SWED-FOG® Ultrasonisk Kanalbefuktare typ. N-KBD drivs av lågspänning (48V/50Hz) och levereras med tillhörande transformator.

Den Ultrasonisk Kanalbefuktaren placeras i aktuell ventilationskanal eller ventilationsaggregat.

Ytterligare modeller och utförande finns tillgängliga. Mer information lämnas på begäran.

Kontakta oss gärna via nedan formulär, så återkommer vi inom kort.

Om du får ett felmeddelande att formuläret ej skickats så ber vi dig ladda om sidan och försöka igen alternativt mejla oss direkt på kontakt@sibe.se så återkopplar vi till dig. Tack!