Föregående bild
Nästa bild

Evaporativ kylning

SIBE International AB har sedan 1972 varit verksamma inom aktuellt område och är specialister på miljövänlig och energieffektiv teknik för EVAPORATIV KYLNING. Vi erbjuder ett komplett teknikspektrum, med egna funktionslösningar och konstruktioner. Dessa utvecklas, projekteras och tillverkas efter aktuella förutsättningar. Kylsystemen anpassas för installation både som direkt- och indirekt evaporativ kylning (frånluftskyla) och då för installation i kanal och ventilationsaggregat. Evaporativ kylning installeras även som direkt evaporativ kyla, utomhus

Med vår samlade kompetens som grund och våra erfarenheter ifrån snart 50 år inom aktuellt område, vägleder vi dagligen konsulter, offentliga organisationer, myndigheter, grossister, entreprenörer och slutanvändare. I kombination med moderna och avancerade analys- och simuleringsverktyg hjälper vi till att projektera och hitta de bästa tekniska lösningarna till aktuella projekt. Med helheten och systemets livscykel i fokus, skapar vi energi- och vatteneffektiva funktionslösningar för miljövänlig och energieffektiv EVAPORATIV KYLNING. Vi bidrar starkt till att skapa möjligheten att addera så många mervärden som möjligt för slutanvändaren. 

  • Direkt evaporativ kylning, höjer luftfuktigheten och sänker temperaturen på tilluften 
  • Indirekt evaporativ kylning (frånluftskyla), höjer inte luftfuktigheten, men sänker temperaturen på tilluften 
  • Evaporativ kylning installeras även som direkt evaporativ kyla, utomhus 
Evaporativ kylning, frånluftskyla, industri, kylning utomhus

Plastal kyler sin produktionsmiljö med energieffektiv Evaporativ kylning.
Vi kan kyla er verksamhet, både lokal och produktion.

SIBErefplastal

Plastal

Vi har levererat en eller flera systemlösningar till denna kund. Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss gärna via nedan formulär, så återkommer vi inom kort.

Om du får ett felmeddelande att formuläret ej skickats så ber vi dig ladda om sidan och försöka igen alternativt mejla oss direkt på kontakt@sibe.se så återkopplar vi till dig. Tack!