Föregående
Nästa

Luftbefuktning

SIBE International AB har sedan 1972 varit verksamma inom aktuellt område och är specialister på all teknik för LUFTBEFUKTNING. SIBE har som enda företaget i Sverige, ett komplett teknikspektrum inom aktuellt område, med egna funktionslösningar och konstruktioner. Dessa utvecklas, projekteras och tillverkas efter aktuella förutsättningar. Luftbefuktningssystemen anpassas för installation både som direktrumsbefuktning och för installation i kanal och ventilationsaggregat.Med vår samlade kompetens som grund och våra erfarenheter ifrån snart 50 år inom aktuellt område, vägleder vi dagligen konsulter, offentliga organisationer, myndigheter, grossister, entreprenörer och slutanvändare. I kombination med moderna och avancerade analys- och simuleringsverktyg hjälper vi till att projektera och hitta de bästa tekniska lösningarna till aktuella projekt. Med helheten och systemets livscykel i fokus skapar vi energi- och vatteneffektiva funktionslösningar för kontrollerad luftfuktighet, där vi starkt bidrar till att skapa möjligheten att addera så många mervärden som möjligt för slutanvändaren.
SIBE.se Befuktning för rätt inomhusklimat på Museer
Historiska museet, är ett exempel på ett museum, där SIBE levererat och installerat befuktning. Musset är ett av Sveriges största museer och har en kvarts miljon besökare från Sverige och övriga världen under ett år och är ett svenskt statligt arkeologiskt, kulturhistoriskt och konstmuseum i Stockholm. Museet innehåller de centrala statliga samlingarna av föremål från Sveriges forntid och medeltid samt kyrklig konst från nyare tid.

Dags att komma vidare till våra olika tekniker?

SIBErefanebyhusgrp

Anebyhusgruppen

Vi har levererat en eller flera systemlösningar till denna kund. Kontakta oss för mer information.

SIBErefplejd

PLEJD

Vi har levererat en eller flera systemlösningar till denna kund. Kontakta oss för mer information.

SIBEreflidlhalmstad.jpg

LIDL Sverige

Vi har levererat en eller flera systemlösningar till denna kund. Kontakta oss för mer information.

SIBE.se luftbefuktning instrument Malmö live

Kontakta oss gärna via nedan formulär, så återkommer vi inom kort.

Ditt telefonnummer med minst åtta siffror

Om du får ett felmeddelande att formuläret ej skickats så ber vi dig ladda om sidan och försöka igen alternativt mejla oss direkt på kontakt@sibe.se så återkopplar vi till dig. Tack!