Ultrasonisk befuktning

SIBE SWED-FOG® Ultrasoniska Luftbefuktningssystem är speciellt lämpade för applikationer och tekniska projekt, där det finns högt ställda krav på reglernoggrannhet. Tekniken lämpar sig också bra till applikationer där mindre kapacitetsbehov erfordras. SIBE SWED-FOG® Ultrasoniska Luftbefuktningssystem är ett så kallat ”tyst system” för befuktning.

Ultrasonisk Rumsbefuktare typ. RB

Kapacitet
1 – 8 kg/h/enhet
Droppstorlek
1 - 4 um
Elanslutning
1 x 230 V 50 Hz/10 A

SIBE SWED-FOG® Ultrasonisk Rumsbefuktare (direktrumsbefuktare) typ. RB2-4-6-8-10-16, lämpar sig speciellt bra för applikationer där höga krav ställs på reglernoggrannhet av tillförseln av fukten samt i ”tysta lokaler” där även ljudkrav finns. Denna typ av teknik för befuktning ger en kylande effekt.

SIBE SWED-FOG® Ultrasonisk Rumsbefuktare är till största delen tillverkad i rostfritt stål, vilket innefattar både frontkåpa, chassi och behållarsystem. I befuktningsenheten skapas en fuktdimma av s.k. ”ultraljudselement” (Piezoelement). Fukten transporteras ut ur enheten med hjälp av en luftström, till utrymmet som ska befuktas. Beroende på modell och kapacitet, så är den Ultrasonisk Rumsbefuktaren bestyckad med 2 till 16 ”ultraljudselement”. Luftbefuktaren levereras med automatisk påfyllningsfunktion för vatten, inbyggt överfyllnadsskydd, skydd för brist på inkommande vatten samt Hygienfunktion.

SIBE SWED-FOG® Ultrasonisk Rumsbefuktare typ. RB drivs av lågspänning (48V/50Hz) och levereras med tillhörande transformator.

Den Ultrasonisk Rumsbefuktaren placeras strategiskt i aktuellt utrymme.

Ultrasonisk Universalbefuktare typ. UB

Kapacitet
0,5 – 2 kg/h/enhet
Droppstorlek
1 - 4 um
Elanslutning
1 x 230 V 50 Hz/10 A

SIBE SWED-FOG® Ultrasonisk Universalbefuktare (direktrumsbefuktare) typ. UB1-2-3-4, lämpar sig speciellt bra för applikationer där höga krav ställs på reglernoggrannhet av tillförseln av fukten samt i ”tysta lokaler” där även ljudkrav finns. Denna typ av teknik för befuktning ger en kylande effekt.

SIBE SWED-FOG® Ultrasonisk Rumsbefuktare är till största delen tillverkad i rostfritt stål, vilket innefattar både frontkåpa, chassi och behållarsystem. Övriga komponenter är tillverkade i plast, vilket även det skyddar mot risk för korrosion. I befuktningsenheten skapas en fuktdimma av s.k. ”ultraljudselement” (Piezoelement). Fukten transporteras ut ur enheten med hjälp av en luftström, till utrymmet som ska befuktas via distributionsrör. Beroende på modell och kapacitet, så är den Ultrasonisk Rumsbefuktaren bestyckad med 2 till 4 ”ultraljudselement”. Luftbefuktaren levereras med automatisk påfyllningsfunktion för vatten, inbyggt överfyllnadsskydd, skydd för brist på inkommande vatten samt Hygienfunktion.

SIBE SWED-FOG® Ultrasonisk Rumsbefuktare typ. UB drivs av lågspänning (48V/50Hz) och levereras inbyggd transformator.

Den Ultrasonisk Universalbefuktaren placeras strategiskt i aktuellt utrymme och ansluts till 1 – 4 distributionsrör för fukt.

Ultrasonisk Universalbefuktare typ. UB8,12 & 24

Kapacitet
Ca 6 – 12 kg/h/enhet
Droppstorlek
1 - 4 um
Elanslutning
1 x 230 V 50 Hz/10 A

SIBE SWED-FOG® Ultrasonisk Universalbefuktare (direktrumsbefuktare) typ. UB8,12,24, lämpar sig speciellt bra för applikationer där höga krav ställs på reglernoggrannhet av tillförseln av fukten samt i ”tysta lokaler” där även ljudkrav finns. Denna typ av teknik för befuktning ger en kylande effekt.

SIBE SWED-FOG® Ultrasonisk Rumsbefuktare är till största delen tillverkad i rostfritt stål, vilket innefattar både frontkåpa, chassi och behållarsystem. Övriga komponenter är tillverkade i plast, vilket även det skyddar mot risk för korrosion. I befuktningsenheten skapas en fuktdimma av s.k. ”ultraljudselement” (Piezoelement). Fukten transporteras ut ur enheten med hjälp av en luftström, till utrymmet som ska befuktas via distributionsrör. Beroende på modell och kapacitet, så är den Ultrasonisk Rumsbefuktaren bestyckad med 8 till 24 ”ultraljudselement”. Luftbefuktaren levereras med automatisk påfyllningsfunktion för vatten, inbyggt överfyllnadsskydd, skydd för brist på inkommande vatten samt Hygienfunktion.

SIBE SWED-FOG® Ultrasonisk Rumsbefuktare typ. UB drivs av lågspänning (48V/50Hz) och levereras inbyggd transformator.

Den Ultrasonisk Universalbefuktaren placeras strategiskt i aktuellt utrymme och ansluts till  distributionsrör för fukt.

Ytterligare modeller och utförande finns tillgängliga. Mer information lämnas på begäran.

Kontakta oss gärna via nedan formulär, så återkommer vi inom kort.

Om du får ett felmeddelande att formuläret ej skickats så ber vi dig ladda om sidan och försöka igen alternativt mejla oss direkt på kontakt@sibe.se så återkopplar vi till dig. Tack!