Tryckluftsdrivna dysor

SIBE SWED-FOG® Dyssystem med tryckluftsdrivna dysor är speciellt lämpade för applikationer och tekniska projekt, där det finns en eller flera hallar eller områden, som ska befuktas och då ofta med mindre eller medelstora kapacitetsbehov. LFV-Dysor används bl.a. för dammbekämpning inom träindustrin och då exempelvis för justerverk. En vanlig applikation för LFU-Dysor är kylrum, där extremt små vattendroppar erfordras. 

Tryckluftsdrivna Dysor LFV

Kapacitet
0 – 7 kg/h/dysa
Luftförbrukning
10 – 55 l/min/dysa
Droppstorlek
ca 5 – 7 um
Ljudnivå
40 – 55 dBA
Elanslutning
1 x 230 V 50 Hz/10 A

SIBE SWED-FOG® Tryckluftsdysa  LFV är en s.k. vakuumdysa, vilket innebär att inget vattentryck finns fram till dysan. Under drift skapar istället dysan ett undertryck och vilket medför att vattnet sugs fram till dysan via tillhörande vakuumventil, LF-VV och rätt mängd vatten sugs upp till dysan. Detta minskar risken för exempelvis vattenskador. Dysorna är tillverkade i rostfritt stål och är tillsammans med den rensnål som finns inbyggd i dysan, normalt okänslig för varierande vattenkvalitéer. Rensnålen aktiveras automatiskt, varje gång systemet stängs av.

Systemens befuktningsdysor placeras strategiskt i lokalen.

Tryckluftsdrivna Dysor LFU

Kapacitet
0 – 10 kg/h/dysa
Luftförbrukning
50 – 125 l/min/dysa
Droppstorlek
ca 3 – 5 um
Ljudnivå
45 – 65 dBA
Elanslutning
1 x 230 V 50 Hz/10 A

SIBE SWED-FOG® Tryckluftsdysa  LFU är en s.k. ultraljudsdysa och ger extremt fina vattendroppar, fuktdimmans spridningsbild och vattendropparnas storlek kan enkel justeras individuellt. Dysorna är till största delen tillverkade i rostfritt stål.

Systemens befuktningsdysor placeras strategiskt i lokalen.

Kontakta oss gärna via nedan formulär, så återkommer vi inom kort.

Om du får ett felmeddelande att formuläret ej skickats så ber vi dig ladda om sidan och försöka igen alternativt mejla oss direkt på kontakt@sibe.se så återkopplar vi till dig. Tack!