Befuktningskanon

SIBE SWED-FOG® Befuktningskanoner är speciellt lämpade för applikationer och tekniska projekt, där mindre eller inga krav på reglernoggrannhet erfordras och då ofta med medelstora eller högre kapacitetsbehov. Tekniken lämpar sig också bra till applikationer utomhus, men även mindre modeller finns för inomhusbruk. Denna befuktning används ofta som en portabel och flyttbar luftbefuktning för exempelvis dammbekämpning och för att förbättra arbetsmiljö.

Befuktningskanon

Kapacitet
20 – 7000 kg/h
Kastlängd
Ca 5 – 60 meter
Droppstorlek
Ca 10 – 100 μm
Arbetstryck
10 – 80 bar
Elanslutning
1 x 230 V el. 3 x 400 V 50 Hz
SIBE SWED-FOG® Befuktningskanoner används framför allt för dammbekämpning utomhus, men även mindre modeller finns för inomhusbruk. Enheterna finns i två grundutföranden, med låg- eller högtryckspump. Kanonerna finns i ett flertal utförande och kan bl.a. levereras som fast monterade enheter eller som en portabla, med eller utan hjul. Befuktningskanonerna kan fås med en enklare manuell styrning eller med en helautomatiska med vridbart huvud för befuktning av stora ytor.

Kontakta oss gärna via nedan formulär, så återkommer vi inom kort.

Om du får ett felmeddelande att formuläret ej skickats så ber vi dig ladda om sidan och försöka igen alternativt mejla oss direkt på kontakt@sibe.se så återkopplar vi till dig. Tack!

Du har väl inte glömt att färdigställa samt skicka in formuläret nedan på sidan?