ÅNGBEFUKTNING till Karolinska Sjukhuset (Chopin) i Huddinge

SIBE har levererat två kompletta system för befuktning med ånga till Karolinska Sjukhuset (Chopin) i Huddinge. Fukten tillförs via isolerade högeffektivitetsångtuber, direkt i ventilationssystemet. 

På grund av höga krav på stabil luftfuktighet och hög driftsäkerhet. Har vi i detta projekt valt en komplett funktionslösning med Befuktning, innehållande SIBE SWED-SWED-FOG© Ånggenerator, Ångfördelare med isolerade högeffektivitetsångtuber samt SIBE SWED-SWED-WATER© Vattenrening med Omvänd Osmos (RO). 

Ånggeneratorerna är konstruerade för drift med total avsaltat vatten, så att aldrig några kokkärl eller elektroder behöver bytas ut. Ångfördelarna som används här, är bestyckade med s.k. högeffektivitetsångtuber, vilket tillsammans med Ånggeneratorn ger en väsentligt mycket lägre energiförbrukning. Detta tillsammans med lägre driftkostnader och en hög tillgänglighet, är avgörande i ett livscykelperspektiv.  

Historiskt har befuktning med enklare Ånggeneratorer och Ångfördelare används även i denna typ av mera komplexa applikationer, vilket tidigare ofta medfört oplanerade driftstopp och höga drift- och underhållskostnader som följd, i form av högre energiförbrukning m.m. 

Läs mer om befuktning här

Besök projekt Chopin

ÅNGBEFUKTNING till Karolinska Sjukhuset (Chopin) i Huddinge 1

SIBE har levererat två kompletta system för befuktning med ånga till Karolinska Sjukhuset (Chopin) i Huddinge. Fukten tillförs i luften via isolerade högeffektivitetsångtuber, direkt i ventilationssystemet.

Kontakta oss gärna via nedan formulär, så återkommer vi inom kort.